ByBit

ByBit review & ervaringen

ByBit is een cryptocurrency spot en derivatenbeurs met een breed scala aan geavanceerde handelstools. Het heeft eersteklas beveiliging en een no-down-time beleid. ByBit wordt met de dag populairder, vooral onder futures handelaren, de grootste crypto handelaren in Nederland gebruiken tegenwoordig allemaal Bybit. De app is de meest moderne en geavanceerde crypto handelsapps in de markt.

ByBit details

Crypto app ByBit
Vestigingsland Singapore
Actief sinds 2018
Aantal crypto munten 120
Minimum stortingsbedrag €20
Minimum opnamebedrag €20
Stortingslimiet €17.657
Opnamelimiet $20.000
Aankoopkosten 0.10%
Verkoopkosten 0.10%
Contact E-mail, Telegram, Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn
Betaalmethodes SEPA overboeking, Creditcard (Mastercard/VISA), ApplePay, Banxa, MoonPay, Simplex, Mercuryo

ByBit review

Bybit is een cryptocurrency handelsplatform dat spothandel en derivatenhandel aanbiedt met een focus op marge- en futureshandel, en biedt tot 100x hefboomwerking op BTC/USD- en ETH/USD-handelsparen.

Bybit is in maart 2018 in Singapore opgericht en bestaat uit professionals van investeringsbanken, technologiebedrijven, de forex-industrie en early blockchain adopters. Het is een geregistreerde handelsbeurs op de Britse Maagdeneilanden en heeft meer dan 3 miljoen gebruikers.

Focus op derivaten

De focus van ByBit ligt op derivaten, maar sinds 2021 is de spot markt van ByBit ook snel aan het groeien. Laten we eerst even kijken wat derivaten precies zijn. Derivaten zijn financiële instrumenten, ook wel contracten genoemd, die hun waarde baseren op een onderliggend activa U bent niet de eigenaar van het activa. In plaats daarvan bezit u een contract om dat activa in de toekomst tegen een specifieke prijs te kopen of verkopen. In dit geval is dat activa crypto valuta. ByBit is van oorsprong een crypto valuta derivatenbeurs, wat betekent dat het een handelsbeurs is waar contracten worden gekocht en verkocht. Derivaten staan ook wel bekend als futures contracten.

Tot 100x hefboomwerking op crypto valuta

U kunt crypto valuta op ByBit verhandelen met een hefboomwerking tot 100x . Dit betekent dat u een positie van €10.000 kunt verhandelen met een investering van €100. Ervaren handelaren kunnen hoge winsten maken met handel met hefboomwerking, omdat het de potentiële handelsbeloningen vergroot. Maar het vergroot ook het risico.

Gebruikers kunnen long of short gaan op de 15 beschikbare valuta’s (wedden op respectievelijk stijgende of dalende prijs). ByBit biedt een reeks geavanceerde handelsopties.

De beste technologie en tools

ByBit zegt 100.000 transacties per seconde aan te kunnen, wat aanzienlijk sneller is dan zijn concurrenten. Het doet al het mogelijke om downtime van de server te voorkomen, een probleem waarmee een aantal beurzen worden geconfronteerd wanneer een verandering in de markt veel mensen ertoe aanzet om tegelijk te handelen.

De grafiektools zijn populair bij handelaren omdat ze veel functionaliteit en extra functies hebben. U kunt ook gegevens in verschillende formaten downloaden.

ByBit test omgeving

ByBit heeft een testnetsite waar nieuwe handelaren strategieën kunnen testen en leren hoe ze de site kunnen gebruiken zonder echt geld te gebruiken. Als u nog niet bekend bent met derivaten, is dit een manier om te wennen aan deze geavanceerde en complexe tools.

Omdat handelen met hefboomwerking extreem riskant kan zijn, is het logisch om vertrouwen te krijgen in de testomgeving voordat u uw zuurverdiende geld riskeert. Als u besluit om voor echt te handelen, begin dan klein en zorg ervoor dat u begrijpt hoe u het risico kunt minimaliseren.

ByBit les materiaal en informatie voorziening

ByBit heeft een indrukwekkende selectie bronnen, nieuws en inzichten voor handelaren van alle niveaus. In ‘Bybit Learn’ wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe u technische hulpmiddelen gebruikt en grafiekpatronen begrijpt. Het leert gebruikers over gedecentraliseerde financiën (DeFi) en heeft een gedetailleerde analyse van individuele munten. Bovendien organiseert ByBit twee keer per week lessen op sociale media.

Dat is maar goed ook, aangezien futures en marges geavanceerde financiële instrumenten zijn en u een goed begrip moet hebben voordat u ze gebruikt.

ByBit veiligheid / beveiliging

ByBit heeft een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen om uw activa te beschermen. Het slaat 100% van het geld van klanten offline op in koude opslag (cold wallets). Het beoordeelt ook elk opnameverzoek handmatig om ongeautoriseerde opnames te voorkomen.

ByBit neemt deel aan een bug bounty-programma dat ethische hackers aanmoedigt om eventuele mazen in het systeem te melden. Het voert ook antecedentenonderzoeken uit bij al zijn medewerkers.

Op gebruikersniveau heeft ByBit tweefactor authenticatie ingeschakeld voor opnames en wijzigingen in accountbeveiligingsinstellingen.

Mobiele app

De mobiele app voor iOS en Android zijn zeer geavanceerd. De mobiele app van ByBit is beschikbaar voor iOS in de Apple App Store en voor Android in de Google Play Store. De gemiddelde beoordeling is voor beide apps zeer positief met meer dan 1 miljoen beoordelingen.

Conclusie

Wat betreft Bybit marge- en futureshandel is ByBit de beste cryptobeurs app met een 100x hefboomwerking en aanbiedingen van eeuwigdurende contracten, termijncontracten en spothandel allemaal in één beurs. De interface op zowel de desktopsite als de mobiele app zit boordevol functies, maar is toch gemakkelijk te navigeren voor de ervaren handelaar.

Voor- & nadelen ByBit