Over ons

De website voor Bitcoin apps

Wie zijn wij?

BitcoinKopenApp.nl is een initiatief van Webs Media en is een Nederlandse crypto informatie en vergelijkingswebsite voor alles over het kopen van, beleggen in en bewaren van crypto currency. BitcoinKopenApp.nl is geen onderdeel van een online crypto broker en opereert dus volledig zelfstandig.

Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien over Bitcoin apps, crypto exchanges, crypto munten verhandelen en het veilig omgaan met, en bewaren van crypto munten. Het actueel houden van de informatie over bitcoin apps en crypto exchange apps is een belangrijk aspect van deze website.

Waar dient deze website voor?

Op BitcoinKopenApp.nl kun je verschillende Bitcoin en andere crypto broker en exchange apps met elkaar vergelijken. En informatie inwinnen over de mogelijkheden van ieder handelsplatform.

Hoe vergelijken wij?

Ons vergelijkingsoverzicht met alle crypto broker apps is gesorteerd op gebruiksgemak  en het gemak waarmee de gebruiker Bitcoin en andere crypto munten kan aankopen,  bewaren, verzenden en eventueel verhandelen tegen andere crypto coins en tokens. De verschillende crypto munt aanbieders zijn naar ons eigen inzicht en onze persoonlijke ervaring ingedeeld, zodat de consument ook daadwerkelijk de beste aanbieders tot haar beschikking heeft en dus een gedegen afweging en keuze kan maken.

Wij geven geen advies bij het maken van keuze voor een Bitcoin verkoper of crypto broker/exchange. Ook geven wij op deze website geen financieel advies, maar slechts onze mening en inzichten.