Crypto.com

Crypto.com review & ervaringen

Een recent crypto platform opgericht in 2019 met uitgebreide handelsproducten onder toezicht van DNB. Crypto.com heeft een uitgebreide selectie cryptovaluta en hoge rentetarieven. Maar de structuur van de handelskosten vergt wat graafwerk om volledig te begrijpen. Één ding staat vast, het is voordelig om de eigen crypto munt van crypto.com te staken voor lagere handelskosten.

Crypto.com details

Crypto app Crypto.com
Vestigingsland Kaaimaneilanden
Actief sinds 2019
Aantal crypto munten 164
Minimum stortingsbedrag $20
Minimum opnamebedrag $100
Stortingslimiet $250.000
Opnamelimiet $100.000
Aankoopkosten 0.036% - 0.36%
Verkoopkosten 0.036% - 0.36%
Contact E-mail, Live chat, Twitter, Facebook, Instagram
Betaalmethodes SEPA overboeking (IBAN), Creditcard (Mastercard/VISA)

Crypto.com review

Als u op zoek bent naar een betaalbaar, alles-in-één cryptocurrency-platform, is Crypto.com misschien iets voor u. Hoe meer Crypto.com-munten (CRO) u kunt inzetten, hoe meer voordelen u krijgt van deze uitwisseling. Zelfs zonder de CRO-bonussen is het een solide crypto-uitwisseling met een lage vergoeding met meer dan 60 cryptocurrencies die beschikbaar zijn in het grootste deel van de VS, vooral als je een crypto-betaalpas wilt. Lees onze volledige Crypto.com-recensie om erachter te komen of het geschikt voor u is.

Deze crypto exchange is geschikt voor iedereen die crypto munten wil uitgeven, verhandelen, opslaan en bewaren. Met deze allround cryptobeurs kunt u een goed aanbod aan crypto currencies kopen, verkopen en verhandelen tegen betaalbare tarieven.

Crypto.com heeft veel te bieden, waaronder een eigen CRO-munt. En hoe meer CRO u bereid bent in te zetten (ook bekend als storten bij Crypto.com), hoe groter de voordelen.

Het is gemakkelijker om Crypto.com te zien als een cryptobank dan als een cryptocurrency-uitwisseling of -makelaardij. Natuurlijk kun je cryptocurrencies kopen en verkopen op de beurs. Je kunt ze ook ruilen met andere gebruikers via je DeFi-portemonnee. Maar meer dan dat, u kunt uw crypto uitgeven met een prepaid visakaart. U kunt in crypto worden betaald, uw geld op een rentedragende rekening zetten en – in sommige landen – een cryptolening krijgen.

Lage kosten

Zoals we hieronder zullen zien, kunt u geld storten op uw Crypto.com-account via een elektronische bankoverschrijving of overboeking zonder enige kosten te betalen. U kunt ook cryptocurrencies kopen en verkopen tegen echte kosten, waardoor het een van de betere waarde-uitwisselingen is.

Na uw eerste 30 dagen brengt Crypto.com een ​​vergoeding in rekening voor crypto-aankopen met creditcard/betaalpas via de app. Als u met een creditcard betaalt, kan uw kaartuitgever ook een voorschot in contanten in rekening brengen als u deze gebruikt om cryptocurrency te kopen.

Eenvoudig geld omwisselen

Zoals de meeste beste cryptocurrency exchanges, maakt Crypto.com het gemakkelijk om fiat-valuta’s om te zetten in crypto. Het accepteert meer dan 20 fiat-valuta’s, waaronder USD, GBP en EUR. En u hoeft geen forse vergoedingen te betalen, hoewel u, afhankelijk van het land waar u woont, mogelijk beperkt bent tot bepaalde fiat-valuta’s zodra u zich registreert.

Cashback Visa kaarten

Crypto.com biedt vijf prepaid Visa-kaarten. Ze kunnen overal worden gebruikt waar Visa worden geaccepteerd, maar u moet ze wel opwaarderen voordat u geld kunt uitgeven.

Net als bij de andere producten geldt: hoe meer CRO u inzet, hoe beter de voordelen. De eersteklas Obsidian-kaart verdient 8% cashback (nauwkeuriger gezegd, cryptoback) en wordt geleverd met een groot aantal extra bonussen. U moet echter 5.000.000 CRO inzetten (ter waarde van ongeveer $ 750.000 op het moment van schrijven) om u te kwalificeren.

Als je niet veel contant geld hebt, betaalt de Midnight Blue-kaart zonder inzet 1% terug op aankopen. En voor een inzet van 5.000 CRO (ongeveer $ 750), krijg je 2% terug met de Ruby Steel-kaart. Er zijn geen jaarlijkse kosten en u krijgt elke maand een vast aantal gratis geldopnames bij geldautomaten en buitenlandse transacties, afhankelijk van de kaart.

Rente verdienen

Crypto.com is niet alleen een plek om bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen . Rekeninghouders kunnen ook hoge rentetarieven verdienen. De laagste rentetarieven van Crypto.com zijn beter dan de beste hoogrentende spaarrekeningen . De maximale rente die u kunt verdienen is 14%, maar – net als de Visa-kaartvoordelen – moet u veel geld in CRO houden om in aanmerking te komen.

Uw rentepercentage hangt af van hoe lang u geld laat staan, welke valuta u spaart en het bedrag aan CRO dat u hebt ingezet. U kunt uw rentepercentage verhogen als u:

Zet meer dan 50.000 CRO in. Je krijgt nog meer als je 500.000 CRO inzet, maar dat is voor veel investeerders misschien niet haalbaar.

Deponeer het voor een termijn van drie maanden. Flexibele termijnen en termijnen van één maand zijn ook beschikbaar, maar termijnen van drie maanden verdienen de betere tarieven.

Investeer in een stablecoin. Stablecoins zijn gekoppeld aan fiat-valuta’s of grondstoffen. U kunt dus beleggen in een stablecoin die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. U zult meer rente verdienen, maar het is onwaarschijnlijk dat uw munt in waarde zal stijgen op dezelfde manier als een normale cryptocurrency.

Het is echter riskant om uw spaargeld in crypto te houden. Alle cryptocurrencies zijn volatiel en in tegenstelling tot gewone spaarrekeningen krijgt u geen DNB garantie. Als uw crypto valuta faalt, kan dit al uw spaargeld tenietdoen.

Cadeaubonnen en opwaarderen via telefoon

Uw Crypto.com Visa Card is niet de enige manier waarop u uw crypto kunt uitgeven. Je verdient ook geld terug als je cadeaubonnen koopt van verschillende populaire merken. Huidige Amerikaanse cadeaukaartmerken zijn Airbnb, Barnes & Noble, Macy’s en nog veel meer. De hoeveelheid geld terug hangt af van hoeveel CRO u hebt ingezet en wat voor soort bedrijf het is. Op bepaalde netwerken kun je ook prepaid-telefoons opwaarderen.

 

Voor- & nadelen Crypto.com