Gemini

Gemini review & ervaringen

Gemini is een exchange in crypto currency waarmee klanten digitale activa zoals bitcoin, bitcoin cash, ether, zcash en litecoin kunnen kopen, verkopen en opslaan. Gemini is een New Yorkse trustmaatschappij die onderworpen is aan de kapitaalreservevereisten, cyberbeveiligingsvereisten en bank compliance standaarden zoals uiteengezet door het New York Department of Financial Services en de New York Banking Law. Gemini is in 2014 opgericht door de broers Cameron en Tyler Winklevoss. In december 2018 breidde Gemini zijn vertrouwde platform uit met de lancering van een mobiele app.

Gemini details

Crypto app Gemini
Vestigingsland Verenigde Staten
Actief sinds 2014
Aantal crypto munten 69
Minimum stortingsbedrag €10
Minimum opnamebedrag €95
Stortingslimiet $1,000 (Debetkaart)
Opnamelimiet $10,000
Aankoopkosten 0,0% - 0,25%
Verkoopkosten 0,0% - 0,25%
Contact E-mail, Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram
Betaalmethodes SEPA overboeking, Debetkaart

Gemini review

Als u Bitcoin of Ether wilt verkopen en kopen, maar geen idee hebt waar u moet beginnen, dan kan deze Gemini exchange review u wellicht helpen beslissen. Er zijn veel verschillende digitale valuta exchanges en ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige bieden veel verschillende crypto coins en tokens, maar hebben een twijfelachtige beveiliging. Ondertussen bieden anderen slechts een paar digitale activa en hebben ze geweldige beveiligingsfuncties. Dit kan het kiezen van de exchange die bij u past behoorlijk lastig maken. Gelukkig is deze Gemini recensie hier om u te helpen beslissen.

In deze recensie van een van de meest vertrouwde cryptocurrency exchanges die er op de markt is, behandelen we de volgende onderwerpen: wat de Gemini-crypto exchange is, een korte geschiedenis, voor- en nadelen van het platform, ondersteunde van crypto munten en alles over de kosten die gepaard gaan met Gemini.

Ten slotte zal er wat advies zijn over het opzetten van een Gemini crypto exchange account, gevolgd door suggesties voor wie het platform zou moeten gebruiken.

Aan het einde van deze Gemini exchangesbeoordeling zou u zelf moeten kunnen beslissen of Gemini de juiste cryptocurrency exchange voor u is en hoe u een account kunt registreren en verifiëren bij de Gemini crypto exchange.

Er valt heel wat te dekken om u een volledig begrip te geven van deze populaire en vertrouwde crypto excange. Laten we dus eens kijken wat Gemini zijn gebruikers te bieden heeft in onze Gemini exchange recensie!

Gemini oorsprong

Gemini is een uitwisselingsplatform voor Bitcoin en Ether (de oorspronkelijke valuta op de Ethereum-blockchain) en andere crypto munten. Het werd in 2015 opgericht door de Winklevoss-tweeling. De naam zelf, Tweeling, is een verwijzing naar het sterrenbeeld dat een tweeling voorstelt.

De Winklevoss-tweeling werd in 2004 beroemd nadat ze Mark Zuckerberg via Facebook hadden aangeklaagd. Tyler en Cameron beweerden dat Zuckerberg hun idee voor het populaire sociale netwerk had gestolen. Ze kregen 65 miljoen dollar schadevergoeding.

Het paar investeerde in april 2013 11 miljoen dollar in Bitcoin. Destijds was elke munt slechts 120 dollar waard. Tegenwoordig wordt hun investering gewaardeerd op meer dan 4,5 miljard dollar.

Gemini cryptobeurs

De Gemini cryptobeurs is gevestigd in New York. Het is een van de meest gerespecteerde cryptocurrency beurzen in de digitale valutaruimte geworden. Het werd ook ’s werelds eerste gelicentieerde Ether exchange in 2016.

De Gemini crypto exchange is momenteel de nummer 13 beurs van de wereld volgens de 24-uurs volume genoteerd op CoinGecko. Hoewel de handelsvolumes van Gemini Bitcoin en Gemini Ethereum hoog kunnen zijn, kan de beurs niet concurreren met de platforms die veel verschillende cryptocurrencies aanbieden, zoals Binance.

Gemini is een directe concurrent van FTX, Binance en Kraken. Dit komt omdat het zowel crypto voor fiat betalingen als een BTC/ETH markt aanbiedt.

Het Winklevoss Gemini platform wordt vaak ook beschouwd als een van de veiligste exchanges die er is. Dit komt omdat het verschillende extra functies biedt om gebruikers te beschermen tegen hackers. Het is zelfs zo veilig dat het wordt gebruikt als een van de beurzen voor prominente Bitcoin futures.

De crypto exchange app Gemini is beschikbaar over de hele wereld.

Voor wie is Gemini?

Gemini is een geweldige exchange voor degenen die veiligheid boven alles waarderen. Dit maakt het zeer geschikt voor diegenen die grote hoeveelheden fiat-valuta inwisselen voor Bitcoin of Ether. Omdat het een volledige licentie heeft en de extra beveiligingsfuncties biedt, is het een van de meest veilige uitwisselingen in de crypto ruimte.

Gemini is ook ideaal voor gebruikers die dagelijks veel transacties willen doen. Professionele handelaren zullen zeker genieten van de verbeterde beveiligingsfuncties die zowel hun fiat- als digitale valutarekeningen beschermen. Dit zou hen meer vertrouwen moeten geven om de enorme sommen geld online te houden die ze nodig hebben om de omvangrijke transacties te doen die sommige professionele handelaren elke dag doen.

Bovendien past de glijdende schaal van vergoedingen ook bij deze stijl van handelaar. Het Gemini-vergoedingssysteem begunstigt duidelijk degenen die veel transacties doen in plaats van degenen die slechts één kooporder van Bitcoin of Ether willen maken en deze in een cold wallet willen plaatsen. Dat gezegd hebbende, de kosten zijn zelfs op het laagste niveau goedkoop, dus lange termijn houders mogen niet worden afgeschrikt!

Conclusie

Dit is het einde van deze Gemini exchange review. We hopen dat je veel hebt geleerd over een van ’s werelds meest veilige en vertrouwde cryptocurrency exchanges. Het is misschien niet de grootste in termen van dagelijks volume, maar met steun van onder meer de Chicago Board Options Exchange voor hun financiële product voor Bitcoin futures, is het echter duidelijk één van de meest gerespecteerde crypto exchanges.

Het platform is geschikt voor verschillende soorten investeerders en handelaren. Hopelijk heeft u begrepen dat het niet ideaal is voor diegenen die verschillende cryptocurrencies willen verhandelen, maar wel perfect is voor grote volumes en eenmalige aankopen voor lange termijn hodl. Dit komt omdat het platform op het hoogste niveau beveiliging biedt.

Onthoud dat het nog steeds geen goed idee is om uw cryptocurrency op een exchange app te laten staan. Omdat de meeste Bitcoin en Ethereum van Gemini offline worden gehouden, betekent nog niet dat Gemini immuun is voor hacks.

Bekijk ook andere betrouwbare beurzen, zoals Binance, FTX of Kraken. Ze bieden meer soorten crypto munten en token en zijn ansich flexibelere platforms.

 

Voor- & nadelen Gemini