Okcoin

Okcoin review & ervaringen

OKCoin is een van de grootste en meest vertrouwde handelsplatforms voor fiat-naar-crypto ter wereld. OKCoin, opgericht in 2013, biedt geavanceerde functies voor zowel crypto-beginners als grote handelaren, waardoor gebruikers in 184 landen over de hele wereld Amerikaanse dollars en de euro kunnen omwisselen voor Bitcoin, Tethers, USDK, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Decred, EOS, Litecoin, XRP, Cardano, 0x, Stellar, Zcash, TRX en andere digitale activa. Als een geregistreerd Money Services Business (MSB) bij het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) en een Virtual Financial Asset Act (VFAA) uitwisseling met een tijdelijke bepaling die is goedgekeurd door de Malta Financial Services Authority, is OKCoin op een missie om digitale activa toegankelijk te maken aan de wereld terwijl ze voldoen aan de hoogste wettelijke normen.

Okcoin details

Crypto app Okcoin
Vestigingsland China (Peking) - Kantoren in San Francisco, Malta, Hong Kong, Singapore, Japan en Korea
Actief sinds 2013
Aantal crypto munten 55
Minimum stortingsbedrag $100
Minimum opnamebedrag $100
Stortingslimiet $1.000.000
Opnamelimiet $1.000.000
Aankoopkosten 0,05% - 0,10%
Verkoopkosten 0,05% - 0,10%
Contact E-mail, Telefoon, Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Reddit
Betaalmethodes SEPA overboeking, Creditcard (Primex), Epay, Primex

Okcoin review

Duiken in de wereld van cryptocurrency kan verwarrend zijn. Met zoveel crypto-uitwisselingen die er zijn, is het moeilijk om te weten welke de beste beveiliging biedt zonder te veel te vragen voor het recht om cryptocurrencies te kopen en verkopen.

Okcoin heeft een platform gebouwd dat er trots op is de hoogste beveiligingsmaatregelen te bieden. Maar u hoeft geen arm en een been te betalen voor de mogelijkheid om via Okcoin te handelen. In feite biedt het enkele van de laagste kosten die we hebben gezien. Laten we eens nader bekijken wat Okcoin is en wat het gebruikers zoals u biedt.

Promo-aanbieding : voltooi uw eerste storting en ontvang $10 aan gratis Bitcoin. Aanmelden.

Wat is Okcoin?

Okcoin werd in 2013 opgericht in Peking. Sindsdien heeft het zes kantoren over de hele wereld geopend. De vestigingen van het bedrijf zijn onder meer San Francisco, Malta, Hong Kong, Singapore, Japan en Korea.

Hoewel het platform enige tijd vooral gericht was op Chinese en Aziatische markten, accepteert het nu gebruikers van over de hele wereld. Momenteel vertrouwen meer dan 100.000 actieve handelaren en investeerders op Okcoin om hun cryptotransacties te routeren.

Snel vooruit naar vandaag, en Okcoin doet zijn best om de Amerikaanse cryptomarkt te betreden.

Wat biedt Okcoin?

Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die Okcoin te bieden heeft voor crypto-investeerders.

Wereldwijde beschikbaarheid

Okcoin is beschikbaar in meer landen dan bijna elke andere grote cryptocurrency-uitwisseling die vandaag beschikbaar is. De lijst met ondersteunde regio’s omvat momenteel meer dan 190 landen.

Dat is meer dan het dubbele van de regiobeschikbaarheid van Coinbase (beschikbaar in meer dan 100 landen) en bijna vier keer meer dan Gemini (beschikbaar in meer dan 50 landen).

Echter, het is belangrijk om erop te wijzen dat Okcoin volledig toegankelijk is voor Nederlandse gebruikers.

Eersteklas beveiliging

Als u regelmatig cryptocurrency verhandelt, zult u zich realiseren dat veiligheid een constante zorg is. Het laatste dat u wilt, is dat iemand toegang krijgt tot uw account en uw voorraad wegvaagt. Okcoin neemt zijn veiligheidsmaatregelen zeer serieus. De uitwisselingen beschermen uw deposito’s door 95% van uw crypto in offline opslag te houden, 24 uur per dag transactiebewaking te bieden en multi-factor-codering aan te bieden.

Laat uw crypto groeien

Terwijl u uw cryptocurrency activa opbouwt, is het idee om uw crypto voor u te laten werken aanlokkelijk. Okcoin maakt het gemakkelijk om uw crypto voor u te laten werken met staking en DeFi. U kunt zelfs tot 14% verdienen met uw cryptovaluta.

U verdient niet alleen crypto terwijl u het platform gebruikt, maar u krijgt ook toegang tot een aanmeldbonus van $10. U zult genieten van de beloning nadat u uw eerste storting gedaan hebt.

Toegang onderweg

U bent niet gebonden aan uw desktop wanneer u een transactie wilt doen. In plaats daarvan kunt u Okcoin meenemen via een mobiele app. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers.

Via het platform kunt u transacties doen zonder transactietijd. Met deze functie kunt u vol vertrouwen transacties uitvoeren zonder u zorgen te maken over wat er tijdens uw transactietijd met de markt kan gebeuren.

Gebruiksvriendelijke ervaring

Of u nu nieuw bent met cryptocurrency of een ervaren handelaar bent, u zult de gestroomlijnde Okcoin-interface kunnen waarderen.

Als nieuwe belegger heb je snel toegang tot uitgebreide bronnen voor cryptocurrency om binnen het platform te leren. Wanneer u klaar bent om uw eerste crypto-activa te kopen, zullen de eenvoudig te volgen aanwijzingen u door het proces leiden.

Als je meer ervaring hebt, hoef je misschien niet over de gratis leermiddelen te gieten. U krijgt echter toegang tot alle vergelijkingstools die u nodig hebt om met vertrouwen te handelen.

Opmerking: toen we het platform uitprobeerden, ontdekten we dat het verificatieproces Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) diepgaander was dan andere platforms, vragen stelt die geen betrekking hebben op Amerikanen (wat waarschijnlijk van toepassing is) wereldwijd), en de follow-up van de klantenservice was altijd van buitenlandse e-mails. Hoewel we uiteindelijk geverifieerd waren, duurde het enkele weken en was het niet gebruiksvriendelijk. Toen we het platform eenmaal konden gebruiken, was het echter eenvoudig.

Wat zijn de Okcoin kosten?

Zoals bij alle cryptocurrency-uitwisselingen, zijn er enkele kosten waarmee u rekening moet houden. Okcoin gebruikt een maker/taker-vergoedingsstructuur, die de meeste platforms alleen aan actieve handelaren aanbieden. Als uw handelsvolume voor 30 dagen minder is dan $ 100.000, is de maker fee 0,10% en de taker fee 0,20%. Beide tarieven zijn laag voor de branche.

Als u een regelmatige handelaar bent op het platform met grote handelsvolumes, kunt u profiteren van nog lagere kosten. Vergoedingen gaan in zodra uw handelsvolume van 30 dagen de $100.000 overschrijdt. En als uw handelsvolume van 30 dagen groter is dan $ 500.000.000 USD, is de maker fee 0,00% en de taker fee 0,02%.

Houd er rekening mee dat deze kosten alleen gelden voor transacties (dwz transacties waarbij cryptoparen worden uitgewisseld). Maar als u crypto wilt kopen, kunnen er aparte kosten in rekening worden gebracht. De vergoeding is $ 0 voor spot- of financieringsrekeningen. Maar u betaalt $ 0,99 om crypto te kopen met een onmiddellijke ACH-overdracht. En de aankoopprijs voor kaartbetalingen is 3,99%.

Okcoin klantenservice

Als u in contact wilt komen met Okcoin, kunt u een e-mail sturen naar support@Okcoin.com. Bovendien kunt u de knop “Feedback” gebruiken die in de app is ingebed.

Als je Okcoin op sociale media wilt volgen, heeft het bedrijf accounts via Facebook, Twitter, Reddit, LinkedIn @Okcoin.

Okcoin account openen

Wil je werken met Okcoin? Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan. Ga eerst naar de Okcoin-site. Selecteer in de rechterbovenhoek de knop “Aanmelden”.

Op dat moment maakt u een account aan door uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. U kunt ook uw telefoon gebruiken in plaats van een e-mail.

Daarna stuurt Okcoin u een verificatiecode om het proces voor het maken van een account te voltooien. Van daaruit moet u uw identiteitsverificatie voltooien. Dit omvat het verstrekken van informatie over uw nationaliteit, volledige naam, verjaardag, woonplaats en een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Vervolgens moet u uw eerste storting financieren.

Is Okcoin veilig?

Ja, zoals eerder opgemerkt, biedt Okcoin zijn gebruikers een veilige handelservaring. De exchange heeft verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen. Deze omvatten koude opslag, back-ups van meerdere machines, hot wallets met offline sleutels en meer.

Conclusie

Okcoin is een veilige crypto exchange app die lage kosten, een strakke gebruikersinterface en wereldwijde beschikbaarheid biedt. Okcoin biedt tevens een waardevolle crypto exchange gebruikerservaring. Actieve handelaren kunnen aan al hun handelsbehoeften voldoen in een veilige, goedkope omgeving. En buy-and-hold-beleggers kunnen worden verleid door de hoge rentetarieven die Okcoin biedt op crypto-deposito’s.

 

 

Voor- & nadelen Okcoin