StormGain

StormGain review & ervaringen

Een platform dat al sinds 2013 cryptocurrency voor iedereen toegankelijk maakt. Met AnyCoin Direct kunt u veilig, makkelijk en snel de top 25 grootste crypto munten kopen. Het voordeel van het AnyCoin Direct platform is dat er geen technische kennis noodzakelijk is om te starten met crypto kopen en verkopen.

StormGain details

Crypto app StormGain
Vestigingsland Israel
Actief sinds 2019
Aantal crypto munten 10
Minimum stortingsbedrag €50
Minimum opnamebedrag €150
Stortingslimiet €20.000
Opnamelimiet €10.000
Aankoopkosten 5%
Verkoopkosten 0,1%
Contact E-mail, Telefoon, Twitter, Facebook, Instagram
Betaalmethodes SEPA overboeking, Creditcard (Mastercard/VISA)

StormGain review

In deze Stormgain review bespreken we alle cruciale functies van het platform. Stormgain, een geheel nieuw crypto handelsplatform waarmee u zonder commissiekosten kunt handelen, aangezien het platform u geen kosten in rekening brengt totdat u rendement behaalt.

Wat is Stormgain?

Stormgain is opgericht in 2019 met het hoofdkantoor in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Het platform is lid van de blockchainvereniging en is in korte tijd enorm populair geworden. Verder biedt de beurs verschillende nieuwe en opwindende functies, zoals Bitcoin-mining, waarin je elke vier uur gratis bitcoin kunt verdienen. U kunt ook tot 300x gebruikmaken van uw handelsposities bij Stormgain. Daarnaast is het platform een ​​officiële crypto handelspartner van SS Lazio, een professionele voetbalclub gevestigd in Rome.

Wat kan Stormgain?

 • Stormgain is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde crypto exchange die in 2019 is opgericht en die de handel in crypto-indexen en tokenized activa ondersteunt, terwijl het een hefboomwerking tot 300x biedt.
 • Bovendien biedt Stormgain gratis crypto-handelssignalen aan al zijn gebruikers.
 • U kunt uw transacties en strategieën ook oefenen in het demo-account van Stormgain.
 • Naast dit alles biedt Stormgain een uitzonderlijk kenmerk van bitcoin-mining. U kunt elke 4 uur gratis bitcoin verdienen door de nieuwe mijnwerkerfunctie in te zetten.
 • Het heeft ook zes verschillende soorten ingebouwde portefeuilles.
 • U kunt zelfs extra voordelen verdienen door deel te nemen aan het partner- of verwijzingsprogramma.
 • Stormgain brengt geen commissiekosten in rekening bij het handelen. U hoeft alleen een vergoeding te betalen als u winst maakt op het platform.
 • Het is een veilig cryptohandelsplatform met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke mobiele interface.

Producten van Stormgain

Het platform biedt verschillende producten aan; laten we proberen te begrijpen wat het te bieden heeft:

 • Demo account: u kunt uw transacties oefenen en een goed idee krijgen van hoe de dingen precies werken bij Stormgain’s met behulp van zijn demo-account. U kunt ook door het gedeelte Video-educatie gaan om meer te weten te komen over de verschillende functies die bij Stormgain worden aangeboden.
 • Ingebouwde crypto wallet:  Stormgain heeft zijn ingebouwde crypto-portemonnee. U kunt transacties openen met een van de negen crypto-activa en extra kosten/kosten vermijden. Het helpt u ook bij het openen en beheren van fondsen in de app zelf. Bovendien, als u activa voor een lange tijd HODL wilt houden, kunt u er rente over verdienen met behulp van de Ledger Live-app .
 • Bitcoin mining:  Stormgain kwam met zijn cloud bitcoin mining functie. Hierbij mine of verdien je gratis bitcoins in plaats van de traditionele cryptomining die complexe en bovendien dure apparatuur vereist. Verder kun je inloggen op je Stormgain account, op het mijnwerker tabblad klikken en je mijnprogramma starten om elke vier uur gratis Satoshi (één Satoshi is een honderd miljoenste deel van één bitcoin) te verdienen. U kunt deze bitcoin vervolgens gebruiken om op Stormgain te handelen en eventuele verdiende winst wordt rechtstreeks naar uw portemonnee overgemaakt.

Mobiele app

Stormgain heeft een mobiele applicatie beschikbaar voor zowel Android- als iOS- besturingssystemen. Bovendien heeft de app een intuïtieve en snelle gebruikersinterface. Daarnaast zijn alle opties en functies van handelen beschikbaar in de app. Het is ook handig om een app te gebruiken in plaats de website bij het gebruiken van de mining functie.

Stormgain handelsopties

Stormgain biedt verschillende handelsopties voor meerdere handelsparen:

 • Crypto-indexen: Beschouw de crypto-index als een mand met verschillende crypto-activa. Deze mand helpt bij het bevorderen van uw portefeuille zonder geconfronteerd te worden met een grotere risicobereidheid. U kunt op Stormgain beleggen in dergelijke crypto-indices. Vanaf augustus 2021 biedt het platform 3, 5 en 10 crypto-indexen onder één mandje.
 • Hefboomwerking: Stormgain stelt zijn gebruikers ook in staat om tot 300x op hun posities te profiteren. Hoewel hefboomhandel kansen biedt voor hoge rendementen, brengt het ook zeer hoge kansen op verliezen met zich mee. Daarom moeten beginners altijd wegblijven van transacties met hefboomwerking.
 • Tokenized aandelen: De tokenisatie van activa is een proces waarbij een persoon of een entiteit een digitaal token op een blockchain maakt. Bovendien ontleent de token zijn waarde aan een onderliggend activa dat zowel digitaal als fysiek kan zijn. Stormgain tokeniseert grondstoffen (goud en zilver) en aandelen (Tesla, Google, Amazon, enz.).
 • Crypto opties: Crypto opties zijn afgeleide instrumenten waarmee u rendement kunt halen uit de prijsschommelingen van de onderliggende digitale activa zonder de activa daadwerkelijk te bezitten. Bovendien neemt u bij het handelen met crypto opties rendementen of verliezen volgens het prijsverschil tussen de huidige marktprijs en de prijs toen u de positie opende. Stormgain biedt u de mogelijkheid om te handelen in verschillende crypto-opties. U vindt de lijst met beschikbare crypto-activa van de optiemarkt op Stormgain. Handelen in crypto opties biedt de mogelijkheid om in relatief korte tijd een aanzienlijk rendement te behalen. Het gaat echter gepaard met verhoogde risico’s, daarom wordt beginners of zelfs gevorderde handelaren geadviseerd om de handel in crypto opties te vermijden.

Crypto handelssignalen

Stormgain biedt gratis handelssignalen op basis van de technische analyse van professionele handelaren. Bovendien hebt u toegang tot de instellingen om take-profit- en stop-loss orders te wijzigen om het risico te beperken. Bovendien helpt het u uw handel volledig te automatiseren terwijl u minimale tijd besteed aan marktonderzoek

Klantenservice

Stormgain heeft een uitgebreide kennisbank die mogelijk antwoorden biedt op de meeste van uw vragen. Ook kunt u in geval van kritieke problemen uw probleem beschrijven met alle benodigde details in het gedeelte Help & ondersteuning en het ondersteuningsteam pingen. Zo wordt uw vraag zo snel mogelijk opgelost. Verder biedt het platform een ​​optie om uw vragen te mailen op support@stormgain.com en in geval van nood kunt u bellen met +1-844-584-7390.

Conclusie

Stormgain biedt een uitstekende gelegenheid voor alle handelaren om te genieten van een aantal unieke functies zoals miner, tokenized activa, crypto-opties, enzovoorts. Bovendien biedt het ook zes verschillende ingebouwde wallets, waardoor het niet meer nodig is om rond te dwalen om een geschikte cryptowallet vinden. Beginners kunnen ook videozelfstudies en gratis cryptosignalen inzetten om rendement te behalen terwijl ze meer te weten komen over het platform. Daarnaast kunnen functies zoals crypto-indices waarmee u in een mand met verschillende crypto-activa kunt beleggen, geweldige alternatieven zijn om de portefeuille te diversifiëren.

Bovendien ondersteunt Stormgain hefboommogelijkheden tot 300x. Afgezien hiervan kunt u aan de slag op het platform door slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. U kunt ook crypto-opties gebruiken om aanzienlijk rendement te behalen. Crypto-opties zijn echter gevoelig voor hoge marktrisico’s. Zorg er daarom voor dat u uw eigen onderzoek (DYOR ) doet voordat u een positie op de markt voor crypto-opties opent.

Voor- & nadelen StormGain