WhiteBIT

WhiteBIT review & ervaringen

WhiteBIT biedt een veilig en gebruiksvriendelijk handelsplatform voor digitale activa. Het platform biedt een intuïtieve gebruikersinterface met geavanceerde grafiekhulpmiddelen, fiat naar crypto handel, concurrerende tarieven en 24/7 klantenservice. WhiteBIT is opgericht in 2017 en heeft zijn hoofdkantoor in Tallinn, Estland. WhiteBit onderscheidt zichzelf met een zeer prettige handelsapp, maar ook diensten zoals smart staking, het vastzetten van USDT levert bijvoorbeeld 30% rente per jaar op.

WhiteBIT details

Crypto app WhiteBIT
Vestigingsland Estland
Actief sinds 2017
Aantal crypto munten 100
Minimum stortingsbedrag €10
Minimum opnamebedrag €10
Stortingslimiet $500 - $100.000
Opnamelimiet $500 - $100.000
Aankoopkosten 0,10%
Verkoopkosten 0,10%
Contact E-mail, Telefoon, Twitter, Facebook, Instagram
Betaalmethodes Creditcard (Mastercard/VISA), Advcash, Perfect money, Yandex money, Qiwi, Interkassa, Mercuryo, GEO-pay

WhiteBIT review

Er zijn veel verschillende online handelsplatforms en apps om te handelen in crypto, maar het is moeilijk om een ​​betrouwbaar platform te vinden waar u uw geld aan toe kunt vertrouwen. In deze WhiteBit review vertellen we u over een van de beste platforms waar u gemakkelijk crypto handelen leert en zonder enig risico kunt beginnen met online handelen.

WhiteBIT is een online handelsplatform voor het uitwisselen van cryptocurrencies. Het werd opgericht in 2017 en gelanceerd in 2018 in Estland en had al vrij snel 500.000 tevreden klanten. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om blockchain-technologie toegankelijk te maken aan het grote publiek en zodende een solide crypto gemeenschap te ontwikkelen door eenvoudige en veilige crypto exchange diensten aan te bieden.

Waarom WhiteBIT?

WhiteBIT is een betrouwbare cryptovaluta exchange met geweldige functies voor zowel beginnende als professionele handelaren. Het platform biedt echter niet alleen dit aanbod, maar biedt ook nog een paar dingen waarvan zij denken dat ze gunstig zijn voor hun klanten, denk daarbij aan smart staking waarbij de rentepercentages hoog oplopen.

Het platform heeft een app ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel Android als iOS om online handelen te verbeteren. De app ondersteunt de meest gangbare talen zoals Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Helaas is Nederlands nog niet beschikbaar in de app.

De gebruikersinterface is op maat gemaakt voor ease of use en bestellingen worden snel voltooid dankzij een handelsengine die 10.000 transacties per seconde kan uitvoeren. Verder zijn de kosten voor handelen een vast percentage van 0,10% en heeft het WhiteBit platform een ​​krachtige API.

Kostenstructuur van WhiteBIT

Als we het hebben over de kostenstructuur, neemt de exchange geen afzonderlijke kosten van hun kopers en verkopers. De prijsstructuur wordt echter een ‘flat fee-model’ genoemd en heeft vaste handelskosten van 0,10 procent. Het andere branchegemiddelde is over het algemeen ongeveer 0,25 procent, de handelskosten van WhiteBIT zijn dus meer dan redelijk en zeker betaalbaar. Het is wel zo dat andere crypto exchange apps lage handelskosten bieden wanneer u meer handelt of wanneer u de native token van die exchange vastzet in uw wallet (staking).

Opname- en stortingskosten

Dit is ook belangrijk om rekening mee te houden. De WhiteBit exchange brengt u 0,0004 BTC in rekening wanneer u Bitcoin opneemt. Deze kosten zijn ook lager dan bij concurrerende exchanges, bij Binance is het bijvoorbeeld 0,0005 BTC. De maximale opnamekosten verschillen per klant. Maar het is niet aan te raden om nog in Bitcoin geld te verzilveren via een dienst als Bitonic.

Nieuwe en basisaccounts kunnen tot $500 of vergelijkbaar per dag opnemen, en een advanced account kan $100.000 of vergelijkbaar opnemen na verificatie middels KYC (Know your Customer).

Verificatie is echter ook vereist voor opnames van meer dan 2 Bitcoin per dag. Over het algemeen rekent deze exchange tegenwoordig lagere kosten dan andere cryptovaluta exchanges.

WhiteBit beveiliging

Het WhiteBit platform biedt een handelsapp waar u zich vrij kunt voelen van ieder soort risico. Ze bieden tweefactor authenticatie (2fA) om in te loggen, net als andere exchanges. Er is ook IP-detectie, biometrische bevestiging en andere functies. Over het algemeen is WhiteBIT een betrouwbaar platform dat zich richt op een veilige omgeving voor crypto beleggers.

Conclusie

In deze WhiteBit review voor 2022 hebben we de belangrijke dingen gedeeld die zullen helpen bij het investeren in het juiste crypto platform. Het is belangrijk om onderzoek te doen voordat u gaat beleggen, omdat het ook riskant is als u niet veel informatie heeft over het de exchange waar u uw geld aan toevertrouwd.

 

Voor- & nadelen WhiteBIT