Trezor Model T

“De Trezor Model T hardware wallet is onder de streep de beste hardware wallet voor iedere crypto enthousiasteling die meer dan 5 verschillende crypto munten tegelijkertijd wilt bewaren.”
Merk Trezor
Ondersteuning 1200+ crypto munten
Verkoopprijs 198.44 euro (inclusief BTW)
Korting Geen korting
Verzendkosten 0 euro
Levertijd 3-15 dagen
Contact E-mail, Telefoon, WhatsApp, Twitter, Telegram
Betaalmethodes Creditcard, Bitcoin, Litecoin

Trezor Model T review

Dit is onze Trezor Model T review voor 2021, de betrouwbare en een van de meest populaire en vertrouwde hardware wallets van vandaag!

Trezor Model T is de tweede generatie van de Trezor hardware wallets, de eerste is Trezor One. Het beschermt niet alleen uw munten en tokens, maar ook wachtwoorden tegen diefstal.

Over Trezor

Trezor is gemaakt en ontwikkeld door SatoshiLabs, dat in 2013 wettelijk werd opgericht en in 2014 werd Trezor One geboren.

Na het aanvankelijke succes werd Trezor Model T gecreëerd en begon de verzending in 2018 .

Het bedrijf bestrijkt nu meer dan 220 landen, terwijl Trezor Model T meer dan 1300 munten en tokens ondersteunt .

 

Trezor Model T-functies:

Trezor Model T heeft een helder kleuren LCD- touchscreen via welke interface u alle transacties verifieert en goedkeurt . Uw privésleutels verlaten uw apparaat nooit en worden nooit zichtbaar.

Het is erg handig om hem bij je te dragen met een scherm van 64 mm x 39 mm en een gewicht van 96 g , zelfs in vliegtuigen, aangezien de röntgenstralen hem geen kwaad doen.

De afgelopen 8 jaar is de Trezor-code gecontroleerd en geverifieerd door beveiligingsonderzoekers , die niets te verbergen hebben en de open source zijn. In feite, met meer dan 40+ broncode-opslagplaatsen, drijft Trezor-code een groot aantal van de hardware-wallets aan die momenteel op de markt zijn.

Wachtwoordmanager is een geweldige functie om uw moeilijk te onthouden wachtwoorden volledig veilig te houden – en ze ook te verbergen voor hackers en nieuwsgierige ogen.

Omdat het een van de meest populaire hardware-wallets is, kan het worden gekoppeld aan en gebruikt met veel software-wallets en webplatforms.

Trezor Model T ondersteunt alle belangrijke computerbesturingssystemen:
Windows (Windows 10 of nieuwer), MacOS (versie 10.11 en hoger), Linux en zoals voor mobiele apparaten – Android.

iOS, Windows Phone en ChromeOS worden niet ondersteund.

Het is heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

 

Hoe Trezor Model T . in te stellen en te gebruiken

In een pakket krijg je een Trezor-apparaat, USB-kabel, 2 herstelzinnen, een coole Trezor-vormige magneet die je ergens kunt plakken en het apparaat eraan kunt hangen, een startgids en een paar stickers.

Sinds het draaien van Cada.news en het hebben van een heleboel hardware wallets en stickers, vroeg mijn vriend me waarom ik de stickers niet gebruik omdat sommige ervan, zoals voor Trezor, best cool zijn. Maar ik wil natuurlijk niet dat mensen weten dat ik een hardware wallet bezit!

Oké terug naar het werk.

Verwijder het veiligheidszegel van de Trezor USB-poort en sluit uw Trezor-apparaat met een USB-kabel aan op pc/laptop .

Ga naar trezor.io/start en klik op Trezor Model T

Klik op apparaten zoeken.

Er verschijnt een nieuw venster zodra uw apparaat wordt herkend, klik op TREZOR en ga verder.

Klik op Firmware installeren .

De Trez zal opnieuw opstarten .

Laten we nu een portemonnee maken .

Je gebruikt nu het touchscreen op je toestel.

En nu de back-up .

U krijgt 12 woorden te zien die het herstelzaad zijn dat u opschrijft op het herstelblad dat u in het pakket of op een ander papier hebt gekregen. Bewaar het nooit op een apparaat en deel het nooit met iemand.

Met behulp van dit herstelzaad kunt u uw Trezor-portemonnee en -munten op elk moment herstellen als deze kapot, gestolen of wat dan ook is.

Stel nu de PINCODE in . U gebruikt het om het apparaat te ontgrendelen .

Kies de cijferreeks naar wens. Je kunt het opschrijven, maar zelfs als je het vergeet of een paar keer verkeerd invoert, kun je het herstelzaad gebruiken om weer toegang te krijgen tot de portemonnee.

Je zult het vaak gebruiken en het onthouden zoals ik dat waarschijnlijk deed.

U kunt uw apparaat ook een naam geven.

Dat is het eigenlijk wel. U gebruikt de website om met uw apparaat te communiceren, updates uit te voeren enzovoort, en het apparaat zelf kan communiceren met andere platforms en wallets.

Laten we wat munten toevoegen .

Trezor ondersteunt meer dan 1300 munten en tokens. Ik heb zojuist een screenshot gemaakt van een aantal van hen uit de lijst in het vervolgkeuzemenu van de website, waar je geadresseerden te zien krijgt die je vrij kunt delen om cryptocurrency te ontvangen of te verzenden .

Laten we Litecoin $LTC doen, want het beweegt snel met lage kosten.

Gedaan . Ik heb nu mijn Litecoin veilig.

Laten we nu proberen het te verzenden .

En dit is waar hardware wallets om de hoek komen kijken.

Ik klik op verzenden, maar ik moet de transactie handmatig op mijn Trezor-apparaat bevestigen . Het wordt dan intern ondertekend met mijn privésleutel die het apparaat nooit verlaat en nooit aan iemand wordt blootgesteld en niemand hem kan krijgen.

En dat is het punt van het bezitten van een hardware-portemonnee en u de baas te houden over uw munten.

Goedgekeurd via het touchscreen en verzonden.

Op de Trez website kun je ook direct in een veilige omgeving cryptocurrency kopen en wisselen en op je hardware device opslaan.

 

Trezor Suite

U kunt de Trezor Suite app ook op uw desktop (Windows, MacOS, Linux) gebruiken om uw activa te beheren en toegang te krijgen tot extra functies.

U kunt zowel de website als de Trezor Suite-app combineren, aangezien ze volledig gesynchroniseerd zijn en uw Trezor-apparaat automatisch herkennen.

 

Trezor Model T Review Conclusie

De Trezor heeft al bijna tien jaar een reputatie opgebouwd als een veilige hemel voor de eigenaren van cryptocurrency. Het is heel gemakkelijk te gebruiken met geteste beveiligingsfuncties, dus als je besluit om Trezor Model T te kopen, kun je zeker niet fout gaan.

Trezor Model T prijs is  159,00€

Trezor Model T review, details, kortingsacties en aanbeveling

De Trezor Model T hardware wallet is onder de streep de beste hardware wallet voor iedere crypto enthousiasteling die meer dan 5 verschillende crypto munten tegelijkertijd wilt bewaren.

Product merk: Trezor

Product valuta: EUR

Productprijs: 198.44

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
5
Bedrijfsadres:

SatoshiLabs s.r.o.
Kundratka 2359/17a
180 00 Prague 8
Czech Republic
Company ID: 02440032

Andere (Trezor) producten